Chystáte svadbu? Oživte ju s originálnymi manžetovými gombíkmi!

svadobné manžetové gombíky

Manžetové gombíky patria ku slávnostnému outfitu každého správneho gentlemana. Tento malý doplnok toho o vás napovie viac než sa zdá, a tak sa nad výberom tých správnych manžetových gombíkov určite oplatí popremýšľať. O to viac, ak ide o svadobné manžetové gombíky, ktoré vás v tento veľký slávnostný deň budú sprevádzať.

Manžetové gombíky na svadbu by si mal ženích starostlivo vybrať

Manžetové gombíky nielenže doplnia váš svadobný outfit, ale celú svadbu vám môžu perfektne oživiť. Ako na to? Najprv vyberieme manžetové gombíky pre ženícha. Tie by košeľu a oblek mali decentne dopĺňať. Vyberte si najprv tvar, spravidla je na výber štvorcový alebo okrúhly. Následne sa zamyslite nad výberom materiálu. Dáme vám malú pomôcku.

Kovové manžetové gombíky sú nehynúcou klasikou, no nejeden ženích už uprednostnil manžetové gombíky z dreva. Ďalšou trendy možnosťou sú uzlíkové manžetové gombíky, ktoré sú dostupné v celom spektre rôznych farieb.

svadobne manzetove gombiky

Svadobné manžetové gombíky môžu byť presne podľa vašich predstáv
manzety na svadbu
Star Wars set – manžetové gombíky a náušnice

Fantázii sa pri výbere manžetových gombíkov na svadbu medze naozaj nekladú. Vybrať si môžete manžetové gombíky, ktoré vás budú presne vystihovať. Môžu mať nielen romantický motív, ale aj športový alebo môžu zobrazovať motívy obľúbeného seriálu. Svadobné manžetové gombíky môžete mať vyrobené aj presne podľa seba, napríklad s menom vašej vyvolenej.

Manžetové gombíky budú super darčekom aj pre vašich svadobných hostí

Manžetové gombíky však nemusia zdobiť iba ženíchov outfit. Vybrať ich môžete aj pre svedka, či ostatných pánov na svadbe. Manžetové gombíky sa týmto spôsobom môžu stať pekným a originálnym darčekom pre každého pána, ktorý sa na vašej svadbe zúčastní.

Manžetové gombíky sú drobnosťou a perfektne poslúži, keďže ide o módny doplnok, ktorý pánskemu slávnostnému obleku rozhodne nemôže chýbať!