Čo by ste mali vedieť pred kúpou hoverboardu

hoverboard

Za posledný rok a pol sme boli svedkami nárastu počtu ľudí, ktorí vymenili bicykle a iné dopravné prostriedky za hoverboard. Ak zvažujete zmenu spôsobu osobnej dopravy alebo investíciu do hoverboardu, najskôr zoberte do úvahy niekoľko užitočných rád. Ak máte záujem o kúpu hoverboardu, city coco kolobežky, elektrickej kolobežky alebo iného podobného zariadenia, navštívte minisegwaye.sk.

V tomto príspevku odhalíme štyri dôležité bezpečnostné tipy:

1. Pred kúpou sa uistite, že hoverboard je autentický

Na prvý pohľad sa to môže zdať ako samozrejmá rada, ale nešťastnou realitou je, že príliš veľa ľudí si neúmyselne kupuje hoverboardy od neoverených predajcov. 

hoverboard kupa

2. Vyhnite sa nerovnému povrchu

Ak chcete zachovať dlhú životnosť akéhokoľvek produktu, musíte s ním zaobchádzať opatrne. Dávajte si pozor na nerovnosti na ceste a snažte sa jazdiť po čo najrovnejších povrchoch. Keď sa prvýkrát učíte jazdiť na hoverboarde, nie je vylúčené, že s ním niekoľkokrát havarujete (rovnako ako keby ste sa učili jazdiť na bicykli). Preto buďte vždy opatrní.

3. Nenabíjajte ho cez noc

Hoci mnohí z nás sú zvyknutí nabíjať svoje tablety, smartfóny a iné zariadenia počas spánku, v prípade hoverboardov sa to neodporúča. Vo všeobecnosti trvá úplné nabitie hoverboardov približne dve až štyri hodiny. Potom ho z nabíjania vypojte.

4. Naučte sa správne jazdiť 

Podobne ako pri jazde na bicykli alebo motocykli, ani pri jazde na hoverboarde nechcete hneď vyraziť na cesty, keď ste na ňom ešte nikdy nejazdili. Predtým, ako vyrazíte do ulíc trénujte na vašom dvore alebo na väčšom parkovisku. Ak sa cítite neisto, noste bezpečnostné prvky (prilba, chrániče na kolená a lakte). Ak ste kúpili hoverboard pre děti, dajte si záležať na tom, aby ste im pri učení asistovali.

hoverboard pre deti

Navštívte webstránku minisegwaye.cz, kde sa dočítate viac o vlastnostiach a správnom zaobchádzaní s elektrickými zariadeniami.


Zdroj: hoverboardworld.com.au, elements.envato.com

You Might Also Like