Krtkovanie a monitorovanie potrubia v Piešťanoch a okolí za najlepšiu cenu

AB Krtkovanie vám rýchlo a za najlepšiu cenu pomôžeme s akýmikoľvek problémami týkajúcimi sa odpadov, kanalizácií a potrubí. Chceme vám byť v rámci západného Slovenska čo najbližšie a preto naše služby non-stop krtkovania ponúkame aj v Piešťanoch a okolí. V prípade mimoriadnych situácií zasahujeme rýchlo a profesionálne. Zistite, ako vám pomôžeme v prípade upchatého odtoku či kanalizačného potrubia.

Krtkovanie pre domácnosti

Upchatý odtok umývadla, drezu či vane sú bežnými problémami, ktoré sa v určitej forme objavili snáď už vo väčšine domácnosti. Pri jednoduchom upchatí neprepadávajte zúfalstvu, existuje viacero spôsobov, ktoré môžete vyskúšať. Ak už odtok vôbec neodteká, zapácha, prípadne je netesný, odporúčame čo najskôr kontaktovať odborníkov a nečakať, až sa problémy zhoršia.

Odtok upchatý zvyškami potravy, tuhým odpadom, olejovými nánosmi jednoducho vyčistíme pomocou elektromechanického zariadenia už v priebehu minút. Krtkovanie Piestany a okolí ponúkame samozrejme nielen pre domácnosti, ale aj pre priemyselné prevádzky, reštaurácie a obchodné prevádzky. Čistíme „stúpačky“, ležaté kanalizácie a tiež zvislé prípojky.

Odstraňujeme aj tie najzložitejšie problémy

krtkovanie piestanyMožno vás prekvapí ak napíšeme, že ani profesionálne vykonané krtkovanie nemusí vždy pomôcť. Samozrejme, v drvivej väčšine prípadov problém odstráni, no neplatí to vždy. Vtedy ide už o zložitejšie problémy, kedy ani dokonalé krtkovanie potrubia nestačí na jeho spriechodnenie. Vtedy je problém potrebné hľadať ďalej a často nás privedie až do hlbokých útrob kanalizácie a jej poškodeniu. Najmä staršie kanalizácie bývajú často prerastené koreňmi.

Ak teda nepomôže ani tlakové čistenie kanalizácie, siahame po špeciálnej fréze, ktorá je určená aj na spriechodňovanie veľmi problematických úsekov. Základom úspechu pre odstraňovaním zložitých problémov s kanalizáciou je správna diagnostika. Na to využívame špeciálnu kameru, ktorou sme schopní monitorovať celý potrubný systém a odhaliť, v čom presne spočíva problém.

Pri problémoch s kanalizáciou v starších bytových, ale aj rodinných domoch, krtkovanie piešťanyodporúčame vykonať dôsledné trasovanie celého kanalizačného systému, čím odhalíme všetky slabé miesta. Pri naozaj vážnych prípadoch a havarijných stavoch navrhujeme a vykonávame kompletnú rekonštrukciu kanalizácie.


Na náš tím AB Krtkovanie sa môžete spoľahnúť v prípade jednoducho odstrániteľných a aj zložitejších problémov. Vždy pritom počítajte s profesionálnym prístupom a najdostupnejšou cenou na trhu.

You Might Also Like

Pridaj komentár