Výhody bioklimatickej pergoly a práce na záhrade

pergola v zahrade

Aj keď to pri pohľade von ešte nevyzerá celkom ako jarné počasie, mnohí majitelia záhrad už v tomto čase začínajú s prvými záhradnými prácami. Toto obodbie je zároveň ideálnym na objednávku doplnkov, ktoré si prajete inštalovať do vašej záhrady v nadchádzajúce letnej sezóne. Pobyt na čerstvom vzduchu je balzamom na dušu a posilňuje aj naše fyzické telo a preto sa mnohí z nás snažia tráviť v záhrade čo najviac času. Samonosná bioklimatická pergola je ideálnym riešením do každej záhrady, pretože svojim používateľom sa v mnohom prispôsobí. Podobne, ako sa pracovné nohavice musia prispôsobiť každému záhradníkovi, tak s vašou záhradou splynie aj táto moderná pergola s mnohými výhodami. 

Výhody bioklimatickej pergoly

Elegantný a minimalistický dizajn bioklimatickej pergoly  sa hodí do akéhokoľvek exteriéru alebo na terasu. Medzi výhody bioklimatickej pergoly patrí ochrana pred nepriaznivým počasím, regulácia prenikajúceho tepla, odolnosť voči dažďu, nízka zástavná výška strešného profilu, ako aj možnosť umiestniť stojky až 1 m mimo roj pergoly. Každá pergola je vyrábaná s vysokou presnosťou na mieru a možno ju namontovať k nehnuteľnosti alebo ju vyrobiť ako samostojacu a umiestniť ju do priestoru záhrady. Montáž bioklimatických pergol je jednoduchá a rýchla a v prípade záujmu môže byť vybavená aj screenovými látkovými roletami, ktoré vás chránia pred slnkom alebo vetrom a dodávajú pergole osobitý ráz. 

Bioklimatická pergola (zdroj: woodgarden.sk)

Mohlo by vás zaujímať: Tá správna podlaha na terasu? Máme pre Vás riešenie!


Pracovné nohavice do záhrady

Aj pri záhradných prácach je potrebné zvoliť si odev, ktorý vás bude chrániť. V eshope odevypracovne.sk nájdete širokú ponuku pracovných nohavíc na rôzne príležitosti. Pracovné nohavice využijete v zamestnaní, pri prechádzkach do prírody aj pri záhradných alebo stavebných činnostiach okolo domu. V aktuálnej ponuke si môžete vyberať pracovné nohavice pre dámy, pánov, zimné pracovné nohavice, vojenské maskáče, kratasy, ako aj modely potrebné na špecializovaných pracoviskách. Športové pracovné nohavice zase využijete na rekreačné účely, pobyty v prírode, turistike a mnohé z nich sú už takým spôsobom prepracované, že ich pokojne môžete nosiť aj do mesta a iné civilné príležitosti.


Zdroj: elements.envato.com, woodgarden.sk

You Might Also Like